2009. december 20., vasárnap

Polgár Tamás aljas támadása egy fórumozó nő ellen

Megtörtént az, amire már régóta számítani lehetett. Lecsapott Polgár Tamás (alias tomcat, tompika, ártány), az agresszív bűnöző.

Szombaton (2009.12.19.), délelőtt 11 óra körüli időben a bűnöző Polgár Tamás becsöngetett egy 50 év körüli nő budapesti otthonának ajtaján, és az ajtónyitást követően aljas módon, brutálisan összeverte a gyanútlan sértettet. A magát informatikusnak, webdesignernek, néha hamisan mérnöknek kiadó, valójában lecsúszott egzisztenciájú, illegális trikóboltot üzemeltető adóhátralékos élősködő, súlyos sérüléseket okozott védtelen áldozatának, akihez ki kellett hívni a mentőket. Az összevert nő egyes hírek szerint a Polgár Tamás agresszív magatartását, bűnöző életmódját tárgyaló internetes fórumba írt a bűnöző Polgárt bíráló bejegyzéseket.

Polgár Tamás nem először követett el erőszakos bűncselekményt az őt interneten bíráló személyek ellen. Mint emlékezetes, korábban két alkalommal is bántalmazott fiatalokat internetes viták miatt. Azonban ez volt az első eset, hogy a magát jó "érdekérvényesítő képességűként" jellemző bűnöző egy nő ellen használta ki fizikai fölényét.

Többen értetlenségüket fejezték ki az eset után, hogy az agresszív bűnöző Polgár korábban miért nem állt ki verekedni Toroczkai László ellen, amikor Toroczkai egy nézeteltérés miatt férfias küzdelemre hívta ki Polgárt. Polgár Tamás, aki a jelek szerint csak a nála gyengébbek ellen mer kiállni, mondvacsinált indokokkal hárította el Toroczkai kihívását, és gyáván megfutamodott a küzdelem elől.

Polgár Tamás bűncselekményét jelentős közfelháborodás követte a róla szóló fórumtopikban, amelyet végül törölt az üzemeltető. Többen úgy vélik, hogy Polgár Tamás azért verte össze védtelen áldozatát, hogy ezzel elérje a topik törlését. Az index.hu portál meghajlott a bűnöző agressziója hatására.

A rendőrség aljas indokból elkövetett testi sértés miatt nyomoz a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Polgár Tamás ellen. Rendőrségi forrásból úgy értesültünk, hogy a bűnözőt az esti órákban elfogták, kihallgatása jelenleg is tart.

Polgár Tamás, aki bombagyár nevű blogját korábban bűncselekmények szervezésére használta, és a megtévedt, befolyásolható fiatalokat gyakran erőszakos bűncselekmények elkövetéséhez használta, bújtotta fel, nemrégiben felhagyott a bűncselekmények szervezésével, és úgy tűnt, megpróbál beilleszkedni a társadalomba. Valószínű azonban, hogy a beilleszkedés nem ment zökkenőmentesen, a munkavállalást Polgár Tamás korábbi bűnöző tevékenysége miatt sorozatos elutasítások akadályozták, a lehetséges munkaadók nem akartak egy agresszív, beilleszkedni képtelen, embertársaira veszélyes bűnözőt alkalmazni. A kudarcok érzelmi frusztráltságot okozhattak az egyébként mentálisan labilis bűnözőnél, és valószínűleg ezt a frusztráltságot vezette le Polgár Tamás újabb bűncselekményével.

Az általunk megkérdezett pszichológus szakértő úgy vélekedett, hogy Polgár Tamás még nem készült fel a társadalomba való beilleszkedésre, életvitele, magatartása továbbra is veszélyt jelent az állampolgárokra, így Polgár Tamás életének következő valószínű állomása nem egy informatikai munkahely, hanem egy büntetésvégrehajtási intézet szűk cellája lesz, ahonnan évek múlva szabadulhat.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.