2009. december 20., vasárnap

Polgár Tamás megfenyegette az index fórumfelelősét

Újabb fejlemény jutott tudomásunkra a Polgár Tamás által a tegnapi (2009.12.19.) napon elkövetett brutális bántalmazással kapcsolatosan.

Mint ismeretes, a bűnöző Polgár Tamás becsengetett egy 50 év körüli nő budapesti otthonának ajtaján, és az ajtónyitást követően aljas módon, brutálisan összeverte a sértettet.

Tudomásunkra jutott, hogy Polgár Tamás előzőleg bent járt az index.hu szerkesztőségében, ahol a róla szóló fórumtopik megszüntetését követelte. Követelésének nem tett eleget a fórumszolgáltató, ezért Polgár megfenyegette a fómszolgáltatásért felelős vezetőt, aki információink szerint nem más, mint Gerényi Gábor.

Polgár Tamás olyan módon kényszerítette ki a róla szóló topik megszüntetését a fórumszolgáltatótól, hogy a topik egyik ismert törzshozzászólóját, az 50 év körüli budapesti lakos nőt verte meg, ezzel adva nyomatékot követelésének. A bűnöző Polgár Tamás azt akarta jelezni a bűncselekmény elkövetésével a fórumszolgáltatásért felelős indexes vezetőnek, hogy ha nem teljesíti követelését, ő is úgy fog járni, mint a Polgár Tamás által brutálisan megvert fórumozó nő.

A fórumszolgáltató vezetője testi épségének megóvása érdekében jobbnak látta teljesíteni a bűnöző Polgár Tamás akaratát, és a fórum adminisztrátorát a topik törlésére utasította.

Információink szerint a rendőrséghez az esettel kapcsolatosan állampolgári bejelentés érkezett, így az események ügyében kiterjedt nyomozás várható.

1 megjegyzés:

  1. Fontosnak tartom a cikkhez hozzátenni, hogy a többszörösen visszaeső gátlástalan önbíráskodó bűnöző Polgár Tamás azért akarta a szóban forgó Index.hu által fenntartott fórumon a róla szóló témát megszüntetni, mert gyakorlatilag ez volt az egyetlen olyan hely, ahol a hazugsága, a csalásai, a bűncselekményei napi szinten részletesen, visszakereshetően dokumentálva voltak, éppen úgy, ahogy az élettársa szüleinek állami pénzekből való többmilliós nagyságrendet meghaladó sikkasztási ügye is.

    Szomorú, hogy egy zsírfejű, dagadék bűnöző a fórumozók közül a leggyengébbet - egy ötven év körüli tanárnőt - előre kitervelten, rosszindulatúan fizikailag bántalmazhatott, és még szomorúbb, hogy az Indexnél a felelős személyek egy ilyen bűncselekmény nyomása hatására eltávolították a bűnöző Polgár Tamásról szóló dokumentált bizonyítékokat több évre visszamenőleg, hiszen így a választási csaló, szélhámos, többszörös visszaeső bűnöző Polgár Tamás malmára hajtották a vizet, azt a téves látszatot erősítve, hogy az önbíráskodással, a fizikai bántalmazással és zsarolással olyan pitiáner bűnözők, mint Polgár Tamás, elérhetik a célukat, és eltűntethetik a róluk szóló polgári, civil kezdeményezésből és erőforrásokból fenntartott nyomozások eredményeit.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.