2009. július 9., csütörtök

Ismét egy este Tomiéknál

Mit nyilt, egyenesen kivágódott a kicsiny szuterén ajtaja, és az érkező Blogina vidáman, nevetve kiáltotta: - Te jössz Tomi! Tiszta vagyok, mint egy bontatlan koton, és tiéd a hüvelyöblítő! - majd felnézett... és a szemei elkerekedtek a döbbenettől.

Ártány az ablaktalan kis helyiség közepén, a közös matracukon feküdt szétterpeszkedve, azon a matracon, amit még együtt hoztak be a legutóbbi lomtalanításkor. Szemei csukva voltak, lassan, nehezen vette a levegőt, pucér teste minden irányba lefolyt a matracról, de volt rajta valami szokatlan, valami sokkal ijesztőbb, ami miatt Bloginában megfagyott a vér.

Pogi volt az. Az érkező Bloginára lassan, unott arccal nézett fel, miközben húsos ajkaival egy halk cuppanás kíséretében elengedte Ártány nemi szervét, majd rutinosan hüvelyk és mutatóujja közé csípte azt, és kimért hangon megszólalt: - Blogina, tedd csak le azt a hüvelyöblítőt. Ne nézzél így, Ártánnyal éppen dolgozunk.

Ekkor Ártány is kinyította a szemét, fejét oldalra fordította, majd így szólt: - A faszt nézel Blogin bazmeg a kurva anyádat nem hallottad mit mondott a csajom? Rakd már le azt a szart bazdmeg!

- Tomi, én igazán nem akarok zavarni - mondta halkan Blogina fátyolos szemekkel - Én akkor megyek is...

- Nem mész sehova! - üvöltött fel ekkor visítva Pogi. - Mit képzeltél magadról, hogy egyedül kisajátíthatod magadnak Tomit?

- Nem, bennem nem volt ilyen szándék, én csak...

- Most meg fogod tanulni, hogy kell rendesen szopni! - mondta ellentmondást nem tűrő hangon Pogi. - Ülj le és figyelj! Két ujjaddal megfogod, így, hogy ki ne csússzon, és aztán így rábuksz, mpff, így, rendesen! Világos? Akkor most mutasd meg!

- De én tényleg nem szeretném...

- Nem hallottad Blogin bazdmeg! - üvöltött ekkor már Tomi is.

- Jó rendben, de biztos nem baj?

- Faszom ki van már veled Blogin! - mondta Ártány, miközben lassan feltápászkodott. - Na fordulj meg, majd én megmutatom neked, ki az úr a háznál!

- Tomi, de én igazán nem érdemlem ezt... - mondta Blogina, de Ártány már ott volt mögötte. - Így.. Na, ki a férfi a háznál?! - lihegte Ártány, miközben ki-be mozgott Bloginában. - KI A FÉRFI?!

- Annyira édik vagytok így ketten! - mondta Pogi tapsikolva. - Csinálok egy fotót gyorsan!

- Várjál, bazmeg, jövök! - hördült fel ekkor Ártány. Kis nemi szervét egy pillanat alatt kihúzta Bloginából, és Pogihoz fordult. - Gyere gyorsan, hadd menjek a finom arcodra! - Pogi tudta hogy nincs ideje felállni, így gyorsan az oldalára fordult és azonmód odahenteredett Ártány elé. - Igen, most, most jövök! - hörögte Ártány, mikor is lassan egy alig látható kis fehér csepp jelent meg a pénisze végén. - Ez az.. ez az! amocskoszsidók... - mondta leizzadva, fáradtan, de jóleső érzéssel.

Pogi két ujjával óvatosan megfogta Ártány péniszét, és arcát hozzányomva a kis fehér örömcseppet vigyorogva körkörösen elkente az arcán.

- Te vagy a férfi, Tomi!! - nézett fel az apró csillogó kis spermacsíkocskával az arcán Pogi - Ez egy igazi ötcsillagos este volt, mi, öt csillagosok tartsunk össze nem igaz? - mondta vidáman.

- Köszönöm Tomi, most már elmehetek? - kérdezte félve Blogina.

- Menjél a klotyóba, ott verd ki magadnak, te hülye fasz Blogin! Szánalmas köcsög buzi vagy! - mondta nevetve Ártány, mire Pogi is hahotázva nevetni kezdett, Blogina pedig szégyenlősen odasomfordált a mellékhelyiségnek használt sarokba, majd a fal felé fordulva, homlokát szomorúan a falnak támasztva, megkezdte egyhangú munkáját az egyik félig megtelt festékes bödönre célozva.

11 megjegyzés:

  1. Vizuális típus vagyok, megyek hányni.

    VálaszTörlés
  2. the golden nonstop2009. július 9. 18:54

    Vazz' ez súlyos, hehe

    VálaszTörlés
  3. Csak egyszer figyelmeztetlek: AZONNAL TÖRÖLD AZ EGÉSZ BLOGOT VAGY PÓRUL JÁRSZ!+

    VálaszTörlés
  4. Szegény Tomcat, így megszégyeníteni?!!?

    VálaszTörlés
  5. Névtelenül figyelmeztetsz? Azt hiszed nem tudom én ki vagy te, láttalak ott ücsörögni a Vajda Hunyad vára mögött a nyomorult csuhádban, te anonymous, névtelen senkiházi! Na most legyen nagy a szád!

    VálaszTörlés
  6. azt a picsába pista, ez ütött:)

    VálaszTörlés
  7. Szerintem Ártány és Pogi emelt fővel húzhatják ki magukat a történet olvasása után, egyedül Blogina az, akinek elég szomorú és hálátlan szerep jutott az este folyamán, de hát ő annyira háttérszereplő egyéniség, hogy szinte fel sem tűnik senkinek, hogy egyáltalán ott volt.

    VálaszTörlés
  8. Névtelennek, 19:34-kor:

    Kedves Tomi, nem kellene ilyen prűdnek lenned. Ez a világ sajnos ilyen, minden kiderül.

    VálaszTörlés
  9. sztem ne töröljétek a blogot, baszott sok pénzt lehet egy ilyen tahó alapkarakterrel keresni, mint ártány. én támogatnám havi egy-két ezressel. csillangonként:)

    VálaszTörlés
  10. sztem nem kivételes záhonyi írás, de így csütörtök estére elmegy. tényleg, mikor lesz kisebb kitérő a mellékszereplőkre ( blogin csaja vagyok )? igaz, egyre kevesebben vannak, de be is lehetne szavazni néhányat.

    VálaszTörlés
  11. Hát nem tudom, ez a "Blogin csaja vagyok" dolog egy kicsit ködös. Jó lenne először valami bizonyítékot látni arról, hogy tényleg létezik ez a nő, fiktív szereplőkre ugyanis nem építhetünk történeteket, hiszen itt kizárólag komoly oknyomozó újságírói munka folyik.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.