2009. július 10., péntek

Programajánló

Itt a hétvége és amíg a liberális, romlott, buzeránsok a Balaton Soundon vonaglanak mindenféle aberrált drogos zenére, addig mi nemzeti érzelműek se üljünk otthon tétlenül, hazánk kiárusításán szomorkodva. Lássuk, hogy egy magára valamit is adó hazafi, milyen programokban vehet részt a hétvégén anélkül, hogy az idegenszívűek zsebét tömné tudtán kívül.


Mozi

Talán nem okozok túl nagy meglepetést azzal, hogy erre a hétvégére a Brüno című amerikai filmet ajánlom figyelmetekbe. Én természetesen már a premieren megnéztem Tomival de biztos vagyok benne, hogy nem most láttam utoljára és az is valószínű, hogy amint megjelenik DVD-n, előkelő helyet foglal majd el a vitrinemben. Főhőse egy igazi árja harcos, aki nem szégyelli nézeteit, nem szégyelli szexuális beállítottságát, sőt egyenesen a pofájába vágja a pöffeszkedő, kozmopolita amerikaiaknak. Azt hiszem mindannyiunknak példaképe lehet a bátor és nem mellesleg rendkívül jóképű Brüno, akinek eltökéltsége talán nekünk is erőt ad ahhoz, hogy egyszer majd végre mi is büszkén vállaljuk érzéseinket.



Koncert


Aki igényes zenére, jó társaságra és egy igazi rocklegendára vágyik, annak ma este 21 órakor a Puskás Stadionban van a helye, ahol nem más lép fel, mint a zseniális, utánozhatatlan Edda zenekar. Őszinték, kőkemények és Magyarok. Rossz hold kelt föl!


Sport

Bár én magam lealacsonyítónak tartom a sportot, sokkal inkább üldögélek kedvenc báromban és stírölöm a táncos fiúkat, azért a vízilabdásokat ha csak tehetem mindig megnézem élőben :) Most hétvégén erre lesz is lehetőségem, mert a Margitszigeten rendezik az Unicum Kupát, így akár mindhárom nap gyönyörködhetünk büszkeségeink izmos felsőtestében.


Kirándulás


Ha nincs pénzetek, mert a zsidók már az utolsó fillérjeiteket is kiszipolyozták tőletek adók, hiteltörlesztések, uzsorakamatok formájában, akkor fogjátok a hátizsákotokat és irány valamelyik környékbeli hegy. Másszatok fel a legtetejére aztán már indulhat is a gurulás. Ha nem akartok messzire menni menni, akkor akár a Gellérthegyről is legurulhattok csak vigyázzatok, nehogy a Duna felőli oldalán próbálkozzatok, mert kezdő gurulóknak ez végzetes következményekkel járhat. Egyedül még gurulni sem az igazi, ezért ha csak tehetitek menjetek minél többen, így egymásra is tudtok figyelni és a hangulat is sokkal jobb.


Remélem mindenki megtalálta a számára legszimpatikusabb programot és tartalmasan, hazafihoz méltó módon tölti majd a hétvégéjét.


Szebb Jövőt!


6 megjegyzés:

  1. Mocskos zsidók, mindegyik a balaton soundon szopatja a nőket, a hazátlan senkiháziak, ahelyett hogy a kulturális ajánlóval törődnének!

    VálaszTörlés
  2. Azt akarják beadni a libsik, hogy Brüno igazából egy zsidó. Szerintetek igaz lehet? Nem tudom mit gondoljak, ezeknek egy szavát sem lehet elhinni, Boratról is ugyanezt terjesztették.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó a programajánló, kicsit sajnálom is hogy a fizetett hirdetés miatt lejjebb került. Megkérem a fiamat hogy találjon ki valamit.

    VálaszTörlés
  4. én holnap megyek könnygázt nyelni a zsidók által forgalmazott hibás maszkban (a paprikaspré is zsidó, de az működik!!), azt hiszem ez az igazi magyar büszkeség menete hétvégére. aki Magyar velünk szív!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.