2009. július 7., kedd

Zsodi rácsodálkozik


A nemzet krónikása, a nyeszlett, görbe hátú, torzarcú, önkéntelenül is sokak nevettetéséről napi szinten gondoskodó Zsodi igen elcsodálkozott ma blogjában, miután átvette a rendőrségi behívóját:

Csak tudnám, honnan tudják a mobilszámomat, amikor azt nem írtam bele a levélbe.

Zsodi, csak nem képzelted, hogy Ártány annyiba hagyja, amiért feljelentetted, amiért azt hazudta, hogy feljelentetted? Ártány a havi jelentései közé most csatolt egy néhány oldalas kiegészítő anyagot rólad is, Zsodi, ami természetesen tartalmazta a telefonszámodat is. Legközelebb majd kétszer is meggondolod, Zsodi, hogy milyen alakoknak adod meg a telefonszámodat!

5 megjegyzés:

  1. Zsodi anyja nem MSZP-s?

    VálaszTörlés
  2. Kérdezd meg tőle:

    Kissné Dr. Bata Gyöngyi
    Ügyvéd
    Iroda neve: Kissné Dr. Bata Gyöngyi
    Iroda címe: 1113 Budapest, Bocskai út 44. Fm. 1.
    Telefon: 344-6534
    Fax: 787-1978
    E-mail: drbata@freemail.hu

    VálaszTörlés
  3. Hagyjátok Zsodit, eddig is ügyesen beépült és sok filmet forgatott a széljobbos csürhéről, de ma jött el a nagy nap, ma szervezik be másodszintű ügynöknek az embereink az örsön!

    VálaszTörlés
  4. Miért vagytok bunkók? Sodi anyja miről tehet?

    VálaszTörlés
  5. Rászólhatna a retardált hülye fiára, hogy ne kompromittálja magát. Mivel az anyja tartja el, ezért Sodi korától függetlenül az anyja felelőssége az is, hogy el tudja-e végezni a szerencsétlen retardált gyereke az egyetemet 10 év alatt, vagy pedig az egész ország előtt pózolva egy brutlis freakshowt nyom a blogján.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.