2009. július 10., péntek

Zsidótlanító Plusz! Pezsgőtabletta (x)

Figyelem! Webáruházunkban megújúlt formában mától már pezsgőtabletta formájában is kapható a

Zsidótlanító Plusz! Pezsgőtabletta

mely garantáltan teljes zsidótlanítást eredményez már a használattól számított 24 órán belül!

Már egyetlen tabletta...
  • Néhány órán belül visszanöveszi az előbőrt, valamint ezzel egyidejűleg jelentősen megrövidíti a péniszt,

  • A horgas, kampós kilincs orrból fitos kis malacorrot varázsol,

  • A sötét, netán hullámos hajat kiszőkíti,

  • A szemet kikékíti,

  • Füleket kisebbíti,

  • Neurotranszmitter-blokkoló hatásának köszönhetően az agykapacitást igen erőteljesen blokkolja, már egy órán belül akár a szellemi teljesítmény 90%-os tartós csökkenése érhető el,

  • Mélyről jövő megmagyarázhatatlan félelmet és ellenszenvet ébreszt a határon túli idegen kultúrák, országok és nemzetek lakói, valamint a magyarországi kisebbségek iránt,

  • Néhány percen belül megszünteti a buziságot és a drogfüggőséget

  • A tabletta a pénz utáni állandó sóvárgással együtt a meglévő pénzügyi ismereteket is gyakorlatilag szinte azonnal törli, így Ön totális pénzügyi analfabétaként gondolkodás nélkül fel fogja venni az összes lehetséges autó-, lakás- és nyaralásra feljogosító hitelt az első útbaeső bankban, a részleteket pedig kétes uzsorakamatokból igyekszik majd visszafizetni

  • A tabletta használata már a legkisebb frusztráció esetén is azonnali, kontrollálhatatlan, mélyről jövő, hatalmas megkönnyebbülést okozó, feszültséglevezető, hangos, rendkívűl mocskos, sokszor artikulálatlan zsidózást vált ki, mellyel kivívhatja munkatársai, környezete elismerését és megbecsülését, illetve a régóta várt munkahelyi előléptetést
Erősen lecsökkent, immáron egészséges mértékű, normatív szellemi képességeinek hála Ön azonnal élvezni lesz képes a Magyar Gárda valamint a Jobbik összes tömegrendezvényét, és nem fogja érteni, hogyan maradhatott mindez eddig ki az életéből.

Két csomag esetén a Zsidótlanító Plusz! tablettához ajándékba adunk:

  • Egy Jobbik Pártigazolványt,

  • Magyar Gárda tagságit,

  • Bombagyár regisztrációt,

  • Egy "Magyarok Istene - Újszövetség v4/HU Ómária Edition" multimédia CD-romot, valamint

  • Egy flakon szénsavmentes keresztvizet

  • Egy macskakövet, és a hozzá tartozó használati utasítást tartalmazó füzetecskét
Az első 1000 megrendelő között kisorsolunk továbbá:

  • 100 darabot a rendkívűl népszerű Cigány- és Zsidóviccek c. füzetecskéből,

  • 50 darab Antikommunista kiáltványt,

  • 25 darab belépőt a Csattogó Völgyi Magyar "szigetre", ahol beszélgethet akut fogyasztókkal, "ősmagyarokkal", és ha elfogyna a készlet, a helyszinen lévő elárusító bódékból éjjel-nappal kényelmesen feltöltheti azt

  • 10 darab előre konfigurált, napelemes, zsebben hordozható internet rádiót a szent korona rádió műsorára hangolva,

  • 5 darabot az örökzöld klasszikus Mein Kampf műből

  • 3 darab falra akasztható szexi fotós naptárt a fiatal, feminista Morvai Krisztinával

  • Egy ingyenes, 1000 euró értékű személyes beszélgetést Vona Gáborral, termékünk egyik legsikeresebb MLM-es értékesítőjével

Továbbá a tabletta rendszeres fogyasztásával Önnek lehetősége nyílik résztvenni az alábbi tanfolyamainkon:

  • OKJ-s képesítést nyújtó új zászlóvarró tanfolyamunkon elsajátíthatja a zászlóvarrás titkait, beleértve olyan korszerű, alternatív módszereket is, mint hogy hogyan vágjuk le az egyesült államok zászlajából a nem oda illő részeket. A tanfolyamon elsajátíthatja, hogyan készítsünk zászlóból néhány egyszerű mozdulattal esernyőt, símaszkot, illetve hogyan gyújtsunk fel néhány deci ablaktisztító folyadék és egy zászló segítségével egy tetszőleges utcában található kukát mindössze néhány perc leforgása alatt

  • 1000 zsidózós post Youtube-on mindössze napi 3 óra alatt! Lehetséges? 20 órás "Zsidózzon névtelenül az Interneten" tanfolyamunkon bebizonyítjuk Önnek, hogy semmi sem lehetetlen!

  • "Autó a burzsujoknak, Bicikli a buziknak való" tanfolyamunkon elsajátíthatja a városi lovaglás fortélyait, illetve megtanulhatja, hogyan tartsa lovát egészségesen egy átalakított békásmegyeri panelgarázsban, illetve garázs híjján hogyan csőrlőzze fel a jószágot sérülés nélkül esténként a nyolcadik emeletre a lakóközösség zavarása nélkül. Élvezze, ahogy Ön nemes úr módjára magasról tekint le a forgalomra! Fekvőrendőr, járdasziget, úthiba? Ön csak nevetni fog egész nap, miközben utazása során lovaglóostorával folyamatosan megfegyelmezheti azokat, akik nem osztják minden tekintetben az Ön nézeteit.

  • Illemkocka tanfolyamunkon megtanulhatja, hogyan lehet modern, européer módon, kultúráltan, kifinomultan zsidózni céges ebéd közben, az operában, utazáskor, sporteseményeken, vagy akár TV-s szereplés közben. Burkolt, humoros és profán zsidózások garmadáját sajátíthatja el két napos gyorstalpaló tanfolyamunkon, melyen szituációs gyakorlatok formájában is kipróbálhatja tudását!
Figyelem!

Orvosi közlemény! A tablettát testsúlyához mérten az előírt mértékben fogyassza! A gyártó semmiféle felelősséget nem vállal az esetleges túladagolásból eredő mellékhatásokért, a fellépő tudat- és eszméletveszésekért valamint a visszafordíthatatlan testi károsodásokért! Néhány elrettentő fotó a mértéktelen túlfogyasztásból eredő lehetséges deformációk közül:



Előzzük meg együtt a bajt!

További kiadványaink:

  • V. Gábor: "Túlélni a túladagolást" valamint "Eszméletlenül hatékony hálózatépítés"

  • Lovas István, Kiss E. Farkas és Berczy Zoltán: "Helytállni a Hazáért - Kihívások és megoldások az öngyűlölő zsidó mindennapjaiban"

  • P. Tamás: "Ahová lépek, szar terem - az élet egy végeláthatatlan szardagonya" valamint "Felnőttként gyereknek maradni: Fahajók, Torbacsil, Lufieregetés" illetve "Legyen saját óvódád! Hatékony közösségépítés és ismerkedés fiatal befolyásolható fiúkkal az Interneten"

  • S. Zoltán: "Hogyan ismertem meg az Interneten P. Tamást"

  • P. Helena: "A hármas harmóniája: Fotóművészet, Üzlet, Animalszex"
Nagyon fontos! Figyelem! Gójoknak a tabletta szedése nagyon veszélyes, és a lehető legszigorúbban tilos! Már egyetlen tabletta is maradandó és visszafordíthatatlan károsodásokat okozhat!

A tablettát folyamatosan, a csomagolásan előírt ütemezésben szedje. Amennyiben a tabletta szedését abbahagyja, a hatások néhány héten belül normalizálódnak. Figyelem! Konzultáljon orvosával mielőtt abbahagyja a kúrát, a minél teljesebb körű pszichológiai felkészülés érdekében az igen gyakori "Úristen, mi a faszt tettem, mi a halál fasza történt velem?!" tipusú poszttraumatikus élmények elkerülése végett!

Zsidótlanító Plusz! Rendelje meg most! Legjobb Moszad ügynökeink is ezt használják! Gyerekeknek végbélkúp formájában is kapható!

15 megjegyzés:

  1. Pista a legnagyobb király!

    VálaszTörlés
  2. végre valami hasznos a sok fasság után! fifikás egy zsidó vagy te Pista!

    VálaszTörlés
  3. Azt szeretném megkérdezni, hogy ha kifizetem Vona gábor gyémántfokozatú értékesítőnek a tanfolyam díjat, akkor már meg is váltottam a jegyemet a gazdagok és sikeresek klubjába és fél éven belül milliomos leszek, ugye?

    VálaszTörlés
  4. Záhonyi, isten vagy!

    VálaszTörlés
  5. Pistám!

    Azt kell mondjam, hogy ez nagyot ütött. Nem akarok lemenni farkasanyóba vagy ahmadinezsádba(ilyen kibaszott hülye nevet) de asszem ennél szebben nem is kezdődhetne a Shabbat. :-)

    Inkább ilyeneket írj, mert pl. a tegnapi esti történetet vacsora közben olvastam és nem úgy csúszott a sólett, mint szokott. Vagy írd a post elejére, hogy tegyük el a kaját vagy tegyél ki egy jelet, ami lehetne fehér alapon egy piros vonallal áthúzott maceszgombóc. (is akár)

    VálaszTörlés
  6. Pista, scholam lechem!

    VálaszTörlés
  7. Faszparaszt agyhalottak vagytok! Belelépek az arcotokba!

    VálaszTörlés
  8. Nem vagyok zsidrak, es meg bombagyar regisztaciom is volt, de ez kurvajo. :D
    Meg par resszel ki kene egesziteni.
    A szer hatasa az adakozasi kedv, latogatottsag, nemzeti oldalra valo visszakerules, politikai karrier, kopogtatocedulak szuznemzessel valo szaporitasa, etc.. pontokkal.

    VálaszTörlés
  9. Hagyjátok ezt a paraszot a picsába szerintem, nem er ennyit az egész.
    Csak azért van meg egyben, mert ugy döntöttünk, hogy nem kell semmit siettetni.
    Bennünket levandálozott, agyhalottozott a lehúzós blogján.
    Egyszer ugyis összefutunk vele meccsre menet, vagy jövet, esetleg valami tüntetésen, kocsmatúrán.

    VálaszTörlés
  10. Rudi: ezt mindig csak mondjátok, de már jó ideje, és nem történik semmi. Ez csak akkor lesz jól összeverve, amikor a zsidrákok összedobnak 2 kilót erre a célra, és megbízzák a megfelelő szakembereket.

    VálaszTörlés
  11. "Rudi: ezt mindig csak mondjátok"

    Én még soha nem mondtam.
    Már rég megtehettük volna, de egyszerűen nem ér egy órát sem az ember életébol egy ilyen mocsok.
    Egyikünk sem fog ülni miatta, mert a legtöbbünknek így is van elég folyamatban lévő ügye.
    Ha összefutunk vele valahol, akkor fel lesz véve videóra.
    Ha nem üt először, azok után, amit verbálisan kapni fog, akkor egy köcsög csicska, és fel lesz rakva a videó pár helyre.
    Ha üt, akkor is egy köcsög csicska, és össze lesz törve darabokra jogos önvédelemből, és szintén megy a videó pár helyre.
    Nem kell ezt túlragozni, a végeredmény mindenképpen garantált, csak idő kérdése.

    VálaszTörlés
  12. Szánalmas, ezért nem fog soha nyerni a széljobb, mert ilyen féreg köcsögök vannak ott, akik csak 70 feletti időseket képesek fenyíteni, kurvanagy dicsőség! Egy az egy ellen már sodival se mert kiállni ez a dagadt zsidó zsírdisznó, tisztára olyan mint a legretkesebb cigányok, csak a gyengébbekre és azokra száll rá, akik kevesebben vannak (pl youtubeos fenyítővideó).

    VálaszTörlés
  13. Szánalmas, ezért nem fog soha nyerni a széljobb, mert ilyen féreg köcsögök vannak ott, akik csak 70 feletti időseket képesek fenyíteni, kurvanagy dicsőség! Egy az egy ellen már sodival se mert kiállni ez a dagadt zsidó zsírdisznó, tisztára olyan mint a legretkesebb cigányok, csak a gyengébbekre és azokra száll rá, akik kevesebben vannak (pl youtubeos fenyítővideó).

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.