2009. július 8., szerda

Ki Kicsoda?

Új olvasóink számára készült a Ki-kicsoda? rovat. Vágjunk is hát rögtön bele!

1. Ártány (Tomcat, Polgár Tamás, TCS, TCS2, Zsírnáci stb).
Az egyik legnagyobb magyarországi rasszista, antiszemita fórum üzemeltetője. Kivakart, nagyképű, önbíráskodó agresszív angyalföldi proli, akire elhanyagolt partnerei sokat panaszkodnak frekventált rejszolási, pornónézési szokásai miatt. Intenzív kapcsolatot ápol kakaszexes prostituáltakkal és melegekkel, megélhetését koldulásból fedezi, melyeket képtelenebbnél képtelenebb hazugságaival igyekszik palástolni. Választási csaló, és hivatalosan is egy újfasiszta mocsok, egy szélsőséges zavarkeltő közszereplő.

2. A Gyagyás (Zsodi, Sodi, Sneci)



Valahová folyamatosan és kétségbeesetten tartozni akaró, testi-lelki fogyatékos, selypítő, torz önképpel rendelkező meleg srác, aki még nem érzi magában a bátorságot, hogy felvállalja az érzéseit. Önmagát a "nemzet krónikása" gúnynévvel illeti. Nemrég még Ártányt a példaképének tekintette, de azóta megromlott köztük a viszony, olyannyira, hogy a Zsírnáci a párnás arcával megpróbálta megfejelni, és ezzel még jobban eldeformálni a jobb sorsa érdemes, torzarcú sodi fejét.

3. Belső László (Dragon64)



Beszéljenek a számok: 8 általánost végzett, 2 élettárssal, 6 gyermekkel és 0 jövedelemmel rendelkező, rendszerint csuhamosra izzadt ruhás munkanélküli koldus. Extrák: A koldulásból beszedett pénzeivel rendszerint sehogy sem tud elszámolni, mivel egyszerűen felhasználható kölcsönbaleknak, aki elviszi a balhét. Képes emberileg felfoghatatlan mennyiségű, irdatlan szeméttengert hagyni élőhelyén távozáskor. Egyes teóriák szerint ő maga Ártány, aki eredetileg azért tért 2030-ból vissza, hogy helyretegye a mélységesen elbaszott fiatalságát. Nem számolt azonban azzal, hogy a fiatalkori énje milyen keményen be fogja szopatni, így egy ideje eltűnt a színről.

4. Blogina (Ebihalfejű)



Jó lelkű, békítő szándékű meleg srác, Ártány testi-lelki harcostársa, hűséges szolgája, alkalmazottja és talpnyalója egyben. Gazdája jelenlétében bátran és büszkén visel angyalszárnyakat is örömében.

5. Bérczi Gábor (Kiskabos, Csattogcsínó)


A vöröshajú, népszerű zsidó szinészre megszólalásig hasonlító kiskabos az öngyűlölő zsidó mintapéldánya. Honlapján a nácizmust élteti, miközben a fel-le mozgó kis púp látványa a takaróján az egyetlen szexuális élménye életében. Barátai akkor viszik buliba amikor vele akarják ijesztgetni a lányokat.

6. Helena Domina (Kakás Helena, Bluebunny)



Ártány egykori szerkesztőtársa, idézet oldaláról: "Ma igazán perverz kakis játékot játszottam egyik kedvenc játszótársammal. Többek között a tűsarkamat bedugtam a fiú szép, borotvált fenekébe, amiről utána a kakit ő szépen lenyalta. Ezután kakiltam egy jót az ő szájába."

7. Pogi, Pogácsa

A sokáig csupán díszzsidóként jelen lévő ambíciózus lány üzleti tanácsaival, praktikáival egyengeti Ártány megélhetését, valamint időnként zavarbaejtő cikkeket publikál Ártány önkielégítési szokásairól. Rendszerint a háttérből irányítja az üzletet.





5 megjegyzés:

  1. Nagyon jó kis összefoglaló. Kispúpos a fenti képen kőkemény Notre dame-i toronyőr, egy XXI. sz-i Quasimodo.

    VálaszTörlés
  2. szerintem tomcat jó pasi, és blogin is

    VálaszTörlés
  3. Jó pasi a blogin. Dugnám.

    VálaszTörlés
  4. Jó kis oldal, nem is értem, miért csinálom. :)

    VálaszTörlés
  5. Dugnám Blogint!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.